Igår avslutade jag dagen med att gå på restaurang. Vi hade bord till 21 och när vi precis satt oss hör jag den kanske helt normala men häpnadsväckande kommentaren från bordet bredvid: "Jag tänker ta på mig lösa kläder så jag kan frossa av hotellfrukosten imorgon". De två väninnorna hade också precis avslutat en större måltid med tillhörande efterrätt och en flaska vin.
Jag vet att många tänker på det sättet. Jag har säkert också haft ett sådant samtal någon gång. Är det inte helt galet hur vi tänker? Varför ska vi frossa i hotellfrukost? Är det för att man vill ha valuta för pengarna? Är den så extremt mycket godare än vår vanliga frukost?
Hur bra mår man av att frossa? Hur gott det än var och hur mycket man än fick för pengarna, var det värt det? Ont i magen, må-illa-känsla och på sikt övervikt om man inte redan skulle vara det. Väninnorna bredvid mig igår var det ialf. Undrar hur många gånger de har tänkt så?
Dietist och personlig tränare som skriver om kost, träning och vardagen som egenföretagare i hälsobranschen
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Etiketter
- Barn (1)
- Brödrecept (1)
- Detta är jag (1)
- Fiber (1)
- Gomiddag (3)
- Gruppträning (5)
- Handlat och Klart (7)
- Hälsomeny.se (4)
- Kostråd (6)
- Livsstilsförändring (1)
- Löpning (2)
- Matlagning (5)
- Mental träning (2)
- Metabola syndromet (1)
- Miljö (1)
- Modedieter (1)
- Restaurangtips (4)
- SAFE (1)
- Salt (1)
- SATS (5)
- Tillskott (1)
- Trendspaning (3)
- träning (13)
- Vad äter en dietist? (1)
- Vegetariskt (1)
- Vägen mot en Svensk Klassiker (2)
- Ät klimatsmart (1)
- Övrigt (6)
Bloggarkiv
-
▼
2010
(51)
-
▼
februari
(10)
- "Jag tänker ta på mig lösa kläder så jag kan fross...
- En lååång dag!
- Som instruktör måste jag erkänna...
- Dagens outfit
- Cachewnötter i matlagning
- Dynamisk funktionell rörlighet (DFR)
- Korrekturläsning av barnmenyer :)
- Vad äter en dietist?
- Funktionell styrketräning är det bästa som finns!
- Min helt egna blogg!
-
▼
februari
(10)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar