måndag 15 februari 2010

Vad äter en dietist?

Efter en sväng förbi Sats där jag tränade två av mina pt-kunder kom jag hem lagom till lunch. Jag får ofta frågan ifall jag lever som jag lär, något som för mig är helt självklart. Varför skulle jag annars vilja jobba med hälsa om det inte var så att jag brann för det? Faktum är att jag äter väldigt nyttigt, framförallt när jag lagar mat till mig själv. Kanske kan låta lite konstigt men för mig är det vikigare att en maträtt är nyttig än att den är god. Det bästa är självklart att båda kriterierna uppfylls men jag får en kick av att veta att min kropp fick precis vad den behövde.

Förutom att jag gillar att äta nyttigt är jag också grym på att "koka soppa på en spik" (om man får säga det själv). Jag öppnar kylen och lagar helt enkelt något av det som finns hemma. Idag blev det ångkokad potatis, morot, stjälkselleri, gul lök, squash och torsk med citronpeppar. Det här är ingenting min sambo skulle vilja äta så jag passar på när jag är själv hemma..

Nu ska jag ringa och höra om Stockholms hälsorestauranger på Hälsomeny.se har bytt meny denna vecka. Vissa av restaurangerna är jättebra på att meddela mig direkt när de byter medan andra verkar ha på tok för mycket att göra. Är glad att jag bara driver en restaurangguide och inte en restaurang :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar